پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

سعودی‌ها در یمن دست به دامان ترکیه شدند

سعودی‌ها در یمن دست به دامان ترکیه شدند مجتهد فاش کرد که درخواست کمک عربستان از ترکیه در یمن همراه با شرایطی است که خشم امارات را بر می انگیزد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «مجتهد» افشاگر معروف اسرار آل سعود با انتشار توئیتی اعلام کرد که «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در شرایط اضطراری کنونی ناچار است که در یمن از ترکیه کمک بگیرد و ترکیه طبق شروطی این امر را می‌پذیرد که موجب خشم امارات می‌شود.

 

مجتهد افزود، بنابراین بن سلمان در دوراهی بین اجبار به کمک خواستن از ترکیه و جلب رضایت «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی قرار گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، عربستان از ترکیه در جنگ یمن کمک خواسته که آنکارا با این موضوع موافقت کرده است. البته حضور ترکیه در این جنگ به اندازه حضور آن در لیبی سنگین نخواهد بود و آنکارا حمایت‌های لجستیک از سعودی‌ها کرده و پهپادهای خود را برای مقابله با حملات انصارالله در اختیار سعودی‌ها قرار می دهد.

 

بیش از یک سال است که درباره حضور ترکیه در یمن به وفور در رسانه‌های یمنی سخن گفته می‌شود. حزب اخوانی «الاصلاح» هرچند در قالب ائتلاف سعودی قرار گرفته و بخش مهمی از شبه‌نظامیان وابسته به دولت منصور هادی را تأمین می‌کند، اما حضور امارات در مناطق جنوبی یمن، اخوانی‌ها را به دامن ترکیه کشانده است. استان تعز به عنوان پایگاه اصلی اخوانی‌های همسو با ترکیه ماههاست که شرایط تنش‌آلودی دارد و اخوانی‌ها با عناصر شورای انتقالی جنوب که حمایت کامل امارات را با خود به همراه دارد، در ستیز هستند.

 

عربستان سعودی در دوره محمد بن سلمان خود را در بحران‌هایی درگیر کرده است که تنش با ترکیه کمکی به حل آن نمی‌کند. طولانی شدن جنگ یمن، شیوع کرونا، کاهش در آمدهای نفتی، روی کار آمدن «جو بایدن» و شکست طرح سرنگونی دولت بشار اسد، در مجموع شرایطی را برای ولیعهد سعودی تحمیل کرده است که گمان می‌کند شراکت با ترکیه از سنگینی این بحران‌ها خواهد کاست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار